luni, 1 noiembrie 2010

Douazeci, zece - proba de cultura la Bistrita

În octombrie proba de cultură s-a dat la Bistriţa, un oraş de care sînt legaţi unii dintre cei mai valoroşi scriitori ai noului val: Marin Mălaicu-Hondrari, Dan Coman, Ioana Bradea, Ana Dragu şi Florin Partene. Alături de ei a fost invitat directorul Societăţii de Concerte Bistriţa, Gavril Ţărmure, un manager cultural care de ani buni aduce la Bistriţa importante personalităţi ale lumii culturale româneşti.

Moderatoarea Adela Greceanu, a ales pentru ediţia de Bistriţa a emisiunii „Douăzeci, zece - probă de cultură”, Centrul Cultural Sinagoga, de unde emisiunea s-a transmis în direct la Radio România Cultural, luni, 25 octombrie 2010, între orele 19.00 - 21.00.

S-a vorbit despre ideea de a aduce poezia la Bistriţa, despre apropierea prin literatură, despre grupul de la Bistriţa, despre cîtă literatură încape în acest oraş pe care-l poţi parcurge într-o oră şi un pic şi despre multe alte lucruri pe care le veţi descoperi ascultînd înregistrarea emisiunii „Douăzeci, zece - probă de cultură la Bistriţa”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu